2 Februari.

 

Ö5.5 Pittsburgh Penguins- New Jersey Devils @2.17 (48 % chans) 2/5 

Pittsburgh har haft det riktigt tungt hemma, och Fleury har inte riktigt fungerat heller. Ändå har Pens nästan gjort 3 mål per match. Devils bjöd rejält på mål mot Isles sist och Brodeur gjorde en tveksam insats. Tycker det är två målvakter som sett sådär ut, samtidigt som deras offensiv har fungerat helt okej.

 

Ö5.5 Toronto Maple Leafs – Boston Bruins @2.06 (54 % chans) 3/5

Räknade med över som favorit. Tycker inte att Leafs har imponerat defensivt, men offensivt har man sett riktigt bra ut. Boston har spelat väldigt bra offensivt och hyfsat defensivt. Är inget fan av Torontos mv-par. Förra året gick 5/6 matcher över.

 

Ö5.5 Tampa Bay Lightning – New York Rangers @1.926 (54 % chans) 2/5

Tampa har inlett säsongen väldigt fint. Framförallt poängmässigt och målmässigt. De har ett otroligt snitt på 5.28 mål per match. Tar man väck gårdagens kross, så ligger de på 4.83. För Tampas del bruka offensiven göra att man struntar i defensiven, och lämnar sina målvakter ensamma. Rangers måste vinna och kommer försöka undvika Tampas offensiva hockey, trots det väljer man att ställa Biron i mål, och det hjälper nog överspelet. Förra året gick 3 av 4 över.

 

 

About befriamig

Älskar NHL, mer än hälsosamt, fråga min flickvän eller min chef. View all posts by befriamig

Leave a comment