femma februari

fyra spel inatt:

 

Pittsburgh Penguins ML @1.752 (63 % chans) 3/5

Pittsburgh gjorde en plattmatch mot Isles sist och förlorade med 4-1 hemma. Efter den matchen har de nu tre raka segrar och en målskillnad på 14-4. Laget fick nog höra det en och det andra efter förra matchen mot Isles och jag tror att de kommer fortsätta köra på. Trodde på odds runt 1.55. Pittsburgh väljer Fleury i mål ikväll och tror att även han söker revansch efter förra mötet.

 

Buffalo Sabres ML @2.29 (44.4 % chans) 1/5 

Detta är lite av en chansning. Knappt spelbart, men baserat på Vaneks form och Spezzas icke-vara, samt inbördesmöten, så ligger oddset lite högt.

 

Ö5.5 Winnipeg Jets- Florida Panthers @2.03 (54 % chans) 3/5

Räknade med ett odds runt 1.80-1.85. Jets har sex matcher i rad som har gått över. Man har spelat åtta matcher. Säsongens två första matcher gick alltså under, och resten har gått över. På de sex matcherna har man gjort 22 mål framåt, vilket ger ett snitt på 3.66, Under samma period har de släppt in 24 mål. 

Florida har fyra matcher i rad som har gått över. På de matcherna har man släppt in 18 mål, vilket är ett snitt på 4.5. Framåt har man åstadkommit 13 vilket är snitt på 3.25. 

Lagen har en tendens att plocka fram det offensiva i varandra. fyra av de fem senaste har gått över 6.5 mål. 

 

Ö5.5 Detroit Red Wings- Calgary Flames @2.12 (50 % chans) 2/5

Detroit har hamnat över i fem av sina åtta matcher i år och har efter magplasket i första omgången fått igång anfallsspelet bättre. Men försvarspelet har sett virrigt ut och tror Howard hade mått bättre av en frisk Jonas Gustafsson som pressade honom mer. Till det har de även tappat Nicklas Lidström en 32-minuters back som är svår att ersätta. 

Calgary har bara spelat sex matcher än, och torde vara ganska utvilade, 50 % av deras matcher har gått över, De har bara inlett med en vinst och det var hemma mot Edmonton. Annars har man fem förluster (varav två efter 60 min). Calgary har inget lag för slutspel, men deras chans att nå dit vore om Kiprusoff storspelade. Vilket han inte gjort hittils. 

About befriamig

Älskar NHL, mer än hälsosamt, fråga min flickvän eller min chef. View all posts by befriamig

Leave a comment